Vă mulțumim că ați accesat magazinul nostru online!

Acum nu e nevoie să părăsiți casa în zăpadă, ploaie sau căldură sau să alergați până la magazin, pentru că mai rămân 10 minute înainte de închidere sau pentru a rezerva timp pentru cumpărături și a merge în mai multe magazine din diferite părți ale orașului. În acest moment, fără a ieși de casă, puteți cumpăra produse din categoria «Ingrijire personala» din magazinul nostru online.

Puteti oare avea încredere în noi și de ce anume în magazinul nostru online ar trebui să cumperati produsele necesare? Acestea sunt întrebări cu adevărat importante!

7 ARGUMENTE - PRINCIPIILE NOASTRE DE ACTIVITATE:

1. Suntem încântați să vă oferim numai produse originale.

2. Avem întotdeauna reduceri, promoții și cele mai atractive prețuri pe site-ul nostru.

3. Cunoastem multe despre bărbieritul umed și vă v-om ajuta să alegeți cel mai bun produs conform cerintei Dvs.

4. Apelați-ne si veți primi toate informațiile necesare despre produsul care vă interesează, consultantul nostru cu experiență va răspunde cu plăcere la toate întrebările.

5. Garantăm o abordare individuală pentru fiecare dintre clienții noștri.

6. Puteți face comanda prin telefonic consultantului sau utilizați formularul de comandă de pe site-ul web. Cumpărăturile în magazin se pot face atât ziua cât și noaptea - serviciul de comandă de pe site funcționează non-stop. Plasați o comandă, iar dimineața vă v-om suna înapoi.

7. Când cumpărați din magazinul nostru, puteți conta întotdeauna pe un cadou / prezent de la compania noastră!!!

COMERCIANT:
„ALPROVIDER GROUP” SRL
c/f 1016606002244